Preguntes més freqüents

 

Diferència entre un perruquer i un perruquer psicoesteticista

Els perruquers posen  de moda un pentinat però tendeixen  a repetir-lo amb tothom.  Té un llenguatge de la moda superficial. Basa el pentinat amb la tècnica de perruqueria  i poc amb la interpretació del propi client.

El perruquer psicoesteticista  amb la ciència Psicoestètica interpreta el gust col·lectiu, que crea la moda. A través dels pentinats  que podem fer als clients,  comprenem el que ells  volen, fent vivencial  el  desig de  potenciar la seva imatge. Al singularitzar el pentinat  millorem el seu estat anímic.

Que s’inclou amb el servei de perruqueria?

Amb el servei de perruqueria inclou un bon massatge en el cap mentres  rentem els cabells amb xampú o amb  condicionadors. Tallem els cabells  interpretant el gust de la persona i l’adaptem a la fisonomia i a l'estil de la seva  personalitat.

Quines coloracions s’apliquen per tenyir els cabells ,barbes, bigotis i celles?

Apliquem coloracions directes, són aquelles  que el percentatge d’oxidant és alt. Indicat per colors morenos, castanys, i rossos. Duració del color trenta dies aproximadament.

Les aplicacions de colors indirectes són molt indicades per cabells blancs,  grisos,  i per ocultar les primeres canes. Duració de quinze a trenta dies aproximadament.

Desenvolupament web: WEBfine